clothesFREE

This forum is obsoleted, please join our community instead.

You are not logged in.

Announcement

Our Facebook Page being unpublished, Group also got the same nudity policies. Let's try out MeWe

#1 2019-03-01 22:47:33

Eric
Member
Registered: 2016-09-26
Website

泰國天體渡假村旅行團

有無想過,由香港組團到泰國天體村呢?

歡迎夫妻情侶參加!

詳情請加入成為會員!

一起享受天體樂趣

#2 2019-03-04 17:14:31

3domslide
Member
Registered: 2014-09-18

Re: 泰國天體渡假村旅行團

之前 man 哥俾過資料, 同 friend 去玩過, 正~~!!

#3 2019-03-16 00:34:08

gogoboy
Member
Registered: 2016-03-20

單身一人可以參加吗

#4 2019-06-28 15:16:51

Eric
Member
Website

只接受會員參加

請看加入天體會的報名資料天體資訊

gogoboy wrote:

單身一人可以參加吗

一起享受天體樂趣

#5 2019-06-29 20:08:17

nudist_man
Member
From: Hong Kong
Registered: 2006-07-21
Website

其實泰國甘近,唔使特別組團。我每年都去幾次,自然會撞見。

-- Be Nude, be happy
-- 脫清光,精神爽
-- mewe.com/i/joystickhk
-- https://johnnynudist.blogspot.com/

#6 2019-07-26 10:12:49

3domslide
Member

hello...耐冇上黎, 唔知道你地個會進展成點呢 ? 其實想去幾個 book 左房就去得, 唔使集太多人參與, anyway 祝大家 nude 得愉悅.

#7 2019-11-12 16:17:15

Eric
Member
Website

3domslide wrote:

hello...耐冇上黎, 唔知道你地個會進展成點呢 ? 其實想去幾個 book 左房就去得, 唔使集太多人參與, anyway 祝大家 nude 得愉悅.

放心唔會集齊人,因為時間太難就,我都係一個人去開,順道問下有無人去

一起享受天體樂趣

#8 2019-11-12 16:41:27

Eric
Member
Website

近來天體會,以戶外活動為主,今年book左船去荒島天體,島上完全無人,各人都可以自由解放,沙灘上完全無,可以放心裸泳又可日光浴。可惜,後半段打雷,因為安全起見,急急忙忙就要離開了,不然可以玩多一兩個鐘,就非常好!

其實,成立天體會至今,跌跌撞撞,試過招募都一些變態佬,那位變態佬開頭都是正常的,然後去左幾次活動,就開始傳些極度變態的相來,我已踢了他出會,經此一疫,我已對男會員的招收極為嚴緊,基本都停收男會員了,不要問我為什麼,因為我辦會純為興趣,沒有賺取分亳,結識到一部分的會員已足夠!

最後,提醒大家網上世界乜人都有,我所講的變態佬,是活躍於本討論區內,他是非常主動和積極,聯絡討論區內的新會員,大家自己分別一下,無啦啦甘主動搵你,事出必有因。記住,自身安全緊要過興趣,小心安全為上!

一起享受天體樂趣

#9 2019-11-14 21:50:15

takahirohiko
Member
Registered: 2018-11-17

大家小心,天體是健康的娛樂呀?

香港人,喜歡天體。
Local Chinese like nude hiking, skinny dip.

#10 2019-11-16 12:14:56

Eric
Member
Website

takahirohiko wrote:

我只想提醒一下大家,因為那個人在這論壇內都幾活躍,所以都想提醒大家!佢都會主動邀請人上去佢屋企,我肯定論壇內有會員上過佢屋企!大家各自小心,如果有人太主動找你時,你就要小心啦!以我辦天體會的經驗,好多不同人找我的動機,不是只為天體,另有其他很多的目的,這是我深深體會的。

一起享受天體樂趣

#11 2019-11-27 13:02:18

3domslide
Member

Eric wrote:
takahirohiko wrote:

我只想提醒一下大家,因為那個人在這論壇內都幾活躍,所以都想提醒大家!佢都會主動邀請人上去佢屋企,我肯定論壇內有會員上過佢屋企!大家各自小心,如果有人太主動找你時,你就要小心啦!以我辦天體會的經驗,好多不同人找我的動機,不是只為天體,另有其他很多的目的,這是我深深體會的。

睇到都覺危險, 乜野人都有, 我老公都話過更衣室有變態/基民, 專四處行望人家裸體, 更甚係借 d 意用手或身體扮唔小心揩 patpat/下體, 亦有扮講電話實際係偷拍裸男, 真係咁狼胎, 大家天體要小心 d, 俾人偷影左上埋網就唔好啦.

#12 2019-11-27 13:06:07

3domslide
Member

Eric wrote:

放心唔會集齊人,因為時間太難就,我都係一個人去開,順道問下有無人去

乜可以一個人 book 房 (泰國天體村) ? 我又冇乜留意, 多數都係兩個或以上, 一人去會唔會悶呢 ?

#13 2019-12-02 14:34:30

Eric
Member
Website

我想問乜唔可以一個人的嗎?只是你訂開要求couple 的!有些沒有要求,到頭來都是做生意,為賺錢,我見其他都有單人訂,不過,我都不會一個人的,有一結伴開心多

Eric wrote:

乜可以一個人 book 房 (泰國天體村) ? 我又冇乜留意, 多數都係兩個或以上, 一人去會唔會悶呢 ?

一起享受天體樂趣

#14 2020-03-23 01:41:05

Hkexhibitionist
Member
Registered: 2020-03-23

唔好意思丶新黎步到~各位多多指教丶想請教各位師兄嗰個泰國渡假村有冇website 架?

Board footer

Contact Us | Disclaimer | No Privacy Policy
since 2006 clothesFREE powered by Fluxbb