clothesFREE

This forum is obsoleted, please join our community instead.

You are not logged in.

Announcement

Our Facebook Page being unpublished, Group also got the same nudity policies. Let's try out MeWe

#1 2016-11-27 23:16:50

Eric
Member
Registered: 2016-09-26
Website

天體時,最喜歡做什麼好呢?

外國有許多活動,如行山、潛水、打羽球和瑜珈等,各位天體愛好人士,香港可以有什麼天體時可以做的活動,收集大家意見!
PS:現在很凍可以攪什麼活動好?

大家可以交流多些!日後可以計劃些活動!

Last edited by Eric (2016-12-01 15:38:28)

一起享受天體樂趣

#2 2016-11-30 00:23:34

hksuperman
Member
From: Hong Kong
Registered: 2016-07-24

Re: 天體時,最喜歡做什麼好呢?

^.^ 我提議天體打邊爐如何?(當然要在私人地方)

喜歡裸體外星人

#3 2016-11-30 19:55:00

Eric
Member
Website

凍凍地,祼體打邊爐,
當然好提意!
但私人地方係一個好問題!
去酒店,然後帶電爐和煲,可行嗎?

人多可選擇去渡假屋,雖然可能性不大(我估)

Last edited by Eric (2016-11-30 21:11:29)

一起享受天體樂趣

#4 2016-11-30 21:15:58

Eric
Member
Website

請問這裡有女士天體者參加嗎?最好有兩個女士以上,大家有可以相伴,不用怕默生,只要對天體有興趣都可以參加

一起享受天體樂趣

#5 2016-12-01 15:35:14

Eric
Member
Website

今日天氣又熱返了,看看大家平時有什麼天體活動
如果明年夏天可以天體遊船河一定超正

Last edited by Eric (2016-12-01 15:37:17)

一起享受天體樂趣

#6 2016-12-01 15:42:29

Eric
Member
Website

hksuperman wrote:

^.^ 我提議天體打邊爐如何?(當然要在私人地方)

有沒有地方提議?
酒店、家中、渡假屋、包場樓上,
最苦腦係太少人參與,如果多人先容易辦!

一起享受天體樂趣

#7 2016-12-15 12:32:52

3domslide
Member
Registered: 2014-09-18

視乎地點, 如果出海在船上的話唔係裸泳就係 sunbath,

有次好幸運經朋友間接租了間 villa , 內裡有唔同款浮床水泡,

另外有 twister,

玩起上來少不免有身體接觸, 男女混合總會覺得色情些少, 和朋友大多只是女士玩, 男士免問.

最正係個 outdoor shower, 

老公最鍾意呢個設備, 沖到皮都爛....哈哈!

***圖片取自網絡, 並非本人所有的...

Last edited by 3domslide (2016-12-22 19:29:22)

#8 2016-12-16 00:43:29

Ming
Member
Registered: 2014-01-01

現在天氣冷, 宜在室內做裸體活動, 各類活動中最有興趣的是裸體舞會, 但要有適當地方, 如人數不多, 例如只有十人, 一個住宅若有二百尺客廳就可舉辦, 此外又需有女性參加, 如是全男性就不成配對, 男女各一半最為理想, 可邀請有女伴的男子或夫妻來參加.

#9 2016-12-22 21:22:01

hksuperman
Member
From: Hong Kong
Registered: 2016-07-24

你下次會幾時再來香港? big_smile  ^.^

喜歡裸體外星人

#10 2016-12-27 12:33:07

Eric
Member
Website

回覆:3domslide
多謝你的寶貴分享!你的活動非常精彩,那個花曬器好特別,那裡買的?請問如果有天體活動時,可邀請我參加可以嗎?想認識天體愛好人士!期待你email 邀請!

3domslide wrote:

視乎地點, 如果出海在船上的話唔係裸泳就係 sunbath,

https://scontent.cdninstagram.com/hphot … 8314_n.jpg

有次好幸運經朋友間接租了間 villa , 內裡有唔同款浮床水泡,

http://bestxxxpics.com/wp-content/uploa … y-nude.jpg

另外有 twister,

玩起上來少不免有身體接觸, 男女混合總會覺得色情些少, 和朋友大多只是女士玩, 男士免問.

最正係個 outdoor shower, 

http://68.media.tumblr.com/41abd547272a … 4_1280.jpg

http://www.tantra-essence.com/wp-conten … nature.jpg

http://cdn3-www.craveonline.com/assets/ … wering.jpg

老公最鍾意呢個設備, 沖到皮都爛....哈哈!

***圖片取自網絡, 並非本人所有的...

Last edited by Eric (2016-12-27 12:48:34)

一起享受天體樂趣

#11 2016-12-27 12:39:08

Eric
Member
Website

今日得15度,見沙灘無人天體了一會兒,感覺涼風吹來,非常舒服!

一起享受天體樂趣

#12 2016-12-29 11:36:49

Ming
Member
Registered: 2014-01-01

hksuperman, 你在本欄問何時再來香港, 但没有註明問誰. 是否問我?

Ming wrote:

現在天氣冷, 宜在室內做裸體活動, 各類活動中最有興趣的是裸體舞會, 但要有適當地方, 如人數不多, 例如只有十人, 一個住宅若有二百尺客廳就可舉辦, 此外又需有女性參加, 如是全男性就不成配對, 男女各一半最為理想, 可邀請有女伴的男子或夫妻來參加.

#13 2017-01-04 20:45:14

3domslide
Member

2017 第一個留言, 其實嚴格來講我雖然觀摩過歐洲一些有天體村, 但不算是百分百天體愛好人士, 只是環境許可下解除束縛, 特別喜愛裸泳, 感覺非常舒暢; 有出海玩同行的唔會很多人, 來去都是一兩對相識多年的  couple , 其中有對是女同 couple ,  couple 之間很多時少不免一些親密/親熱行為 (呢度留言要比較純潔, 呢類內容點到即止),  信任的朋友看到就冇所謂, 但一般人未必會接受, 及避免誤會係一些色情活動, 因此暫時我們唔接受單身男或新相識 couple 參與, 阿 Eric 哥哥你可能會失望, 唔好意思, 另外原因係隻艇仔唔係遊艇, 好細根本載唔到好多人, 只可以搞小圈子活動; 上來留言主要都是分享意見或見解, 講船 p 活動記得好耐之前有遇過一對新相識朋友出海玩, 諗住係一般船 p (有著泳衣游水及釣魚活動, 冇裸露成份), 他倆以為係一些類似 swinger party, 搞到即時回碼頭「的」佢地走; 唯一一個單身人士可參與係老公個前輩, 見佢一支公間中叫埋佢出海玩下, 第一次出海玩, 個伯伯見到老公脫光光跳落水, 因為未試過就跟尾除埋條褲試下裸泳點 free , 之後當然喜歡裸的感覺, 其實我覺得好多伯伯係喜歡裸體, 因為老公講在泳池更衣室好多時見 d 伯伯光脫脫四處行或同人閒聊, 久久未見佢地著衫, 唔知各位係唔係咁諗. 廢話講住咁多先, 哈哈~~~

阿 Eric 哥哥你都好大膽, 本地沙灘敢全露, 唔通你係中灣 fans ?

#14 2017-01-06 18:55:30

Eric
Member
Website

我絕對不是中灣的Fans,最怕中灣見到男同志,我去的沙灘都是較靜,極少人的沙灘。原來你都不是經常戶外天體,我就喜歡戶外天體,所有在這裡認識喜愛天體的朋友框尸,不過,有男女多數是couple,我反而想知道,你怎麼開始,怎樣知道對女同couple都喜歡天體,是你主動問她們,還是她們主動題出對天體有興趣呢?我身邊暫時未遇到,天體這個話題實在係香港都幾難展開,此終未必太多人接受到,就算台灣都比香港開放好多,我覺得在這論壇都是非常之小人參與,起碼見唔到什麼活動成事!實在可惜!好希望在這樣找到三兩個天體好知己,最好有男有女啦!成日都是男變左個同志隊一樣!

*多謝3domsilde 分享,能認識和交流非常開心!謝謝你!

3domslide wrote:

2017 第一個留言, 其實嚴格來講我雖然觀摩過歐洲一些有天體村, 但不算是百分百天體愛好人士, 只是環境許可下解除束縛, 特別喜愛裸泳, 感覺非常舒暢; 有出海玩同行的唔會很多人, 來去都是一兩對相識多年的  couple , 其中有對是女同 couple ,  couple 之間很多時少不免一些親密/親熱行為 (呢度留言要比較純潔, 呢類內容點到即止),  信任的朋友看到就冇所謂, 但一般人未必會接受, 及避免誤會係一些色情活動, 因此暫時我們唔接受單身男或新相識 couple 參與, 阿 Eric 哥哥你可能會失望, 唔好意思, 另外原因係隻艇仔唔係遊艇, 好細根本載唔到好多人, 只可以搞小圈子活動; 上來留言主要都是分享意見或見解, 講船 p 活動記得好耐之前有遇過一對新相識朋友出海玩, 諗住係一般船 p (有著泳衣游水及釣魚活動, 冇裸露成份), 他倆以為係一些類似 swinger party, 搞到即時回碼頭「的」佢地走; 唯一一個單身人士可參與係老公個前輩, 見佢一支公間中叫埋佢出海玩下, 第一次出海玩, 個伯伯見到老公脫光光跳落水, 因為未試過就跟尾除埋條褲試下裸泳點 free , 之後當然喜歡裸的感覺, 其實我覺得好多伯伯係喜歡裸體, 因為老公講在泳池更衣室好多時見 d 伯伯光脫脫四處行或同人閒聊, 久久未見佢地著衫, 唔知各位係唔係咁諗. 廢話講住咁多先, 哈哈~~~

阿 Eric 哥哥你都好大膽, 本地沙灘敢全露, 唔通你係中灣 fans ?

Last edited by Eric (2017-02-04 11:50:59)

一起享受天體樂趣

#15 2017-01-23 15:09:42

Eric
Member
Website

外國真的比較多天體活動
外國天體活動

Last edited by Eric (2017-02-04 11:56:34)

一起享受天體樂趣

#16 2017-01-23 15:26:35

Eric
Member
Website

嘗試攪活動看看有沒有人參加

一起享受天體樂趣

#17 2017-02-06 15:20:31

3domslide
Member

就算是外國的 forum, 關於天體活動的都會較靜, 話題不會太多, 加上現在多了各樣網絡平台聯絡, 在 forum 留言更少, 一些外國 forum 會多些少話題例如 : Couples shaving each other / Body Piercings / shaved or not? / Why are you shaved? / Free The Nipple / A documentary about Penis size / outdoor sex 等等..., 視乎 forum 規則有幾「純潔」, 呢處算是靜靜靜, 之前好像另外有過一位女性留言, 其他的印象不大, 常見到的是三五個左右; 天體活動冇分是否男同女同, 男同或女同都會有喜愛天體的, 別人取向我不太介意, 好像我朋友間都有同志, 只要冇騷擾其他人就可以, 戶外天體晌香港而家多數同老公和朋友出海多, 出到海自由空間大好多; 我講中灣只係講笑,  阿 Eric 哥哥你不要咁緊張, 只係想溫馨提示你去咁靜地方小心 d; 見阿 Eric 哥哥你問到就講大概你知, 我呢位女同朋友在求學時期已經認識, 多年來由游泳後沖涼到出來同住, 同佢加埋另外一好友都有些光脫脫畫面出現, 呢 d 或者算是戶內天體活動, 到各自有另一半後, 了解到佢地唔抗拒天體活動, 開始出海玩已經裸泳裸曬, 只係老公對住幾個異性裸體有點尷尬, 一齊外地旅遊, 觀摩過 nude beach, 又試過溫泉旅館租池齊齊浸, 到近年 resort/villa 唔算貴, 夾啱假期時間會約埋已經移居外地的好友同埋佢個肥肥鬼佬老公租間大一 d 搞小圈子活動聚會, 而家我地幾個都唔係年輕人個個都大叔大嬸肉帛相見冇咁多尷尬, 係兩位大叔起反應時做左笑料, resort/villa 內有外牆包圍, 在活動範圍我當係戶外天體, 有點私隱安心 dd, 其實而家好多都係咁樣租屋相約好友搞 nude party, 色唔色情、夫婦/情侶間可唔可以 sex、男性起生理反應點樣點樣呢 d 規則 host 事先講明就大家好.

Last edited by 3domslide (2017-02-06 15:38:54)

#18 2017-02-14 17:05:30

Eric
Member
Website

多謝3domslide 的珍貴分享,能好好享受天體的樂趣,真的得來不易

一起享受天體樂趣

Board footer

Contact Us | Disclaimer | No Privacy Policy
since 2006 clothesFREE powered by Fluxbb